fbpx

Zonnepanelen Enschede

Zonnepanelen in Enschede zijn erg populair! Logisch, want het levert je veel op. Met zonnepanelen kun je namelijk je eigen duurzame energie opwekken en tegelijkertijd de elektriciteitskosten verlagen. Wanneer je nog meer zelfvoorzienend wil zijn, kun je overwegen om zonnepanelen met thuisaccu aan te schaffen. Ook daar kunnen wij je meer over vertellen!

Dat is een logische keuze!

Flinke besparingen realiseren op je energierekening

Zelfvoorzienend worden in je energiebehoefte

Modulair uitbreiden met een thuisbatterij door een accu-klaar systeem

Jouw startpunt voor een duurzaam advies

Persoonlijk advies aan huis

Geregistreerd solar specialist

0% BTW op de aanschaf

Doe de gratis dakcheck:

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis en binnen 5 minuten geregeld!

Zonnepanelen Zwolle

Voordelen van zonnepanelen in Enschede

Het laten plaatsen van zonnepanelen in Enschede heeft vele voordelen voor jou, jouw portemonnee en het milieu. Naast dat zonnepanelen duurzaam zijn, hebben ze nog meer praktische voordelen zoals:

Lagere energiekosten: Eén van de grootste voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen is het verminderen van jouw energiekosten. Hoewel de initiële investering in het installeren van zonnepanelen hoog kan zijn, haal je het er uiteindelijk wel uit door de vele voordelen die zonnepanelen bieden.

Onderhoudsarm: Zonnepanelen zijn stille apparaten die weinig onderhoud nodig hebben om hun werk te doen. Zonnepanelen hebben geen bewegende delen die kapot kunnen gaan of slijten. Het enige wat je soms zou moeten doen, is het paneel schoonmaken.

Positieve impact op het milieu: Door het gebruik van zonnepanelen heb je een positieve impact op de natuur, dit komt voornamelijk doordat zonnepanelen puur op zonne-energie werken. Daarnaast stoten zonnepanelen geen schadelijke stoffen uit.

Verhoog de waarde van de woning: Een ander groot voordeel van het laten plaatsen van zonnepanelen is dat deze de waarde van jouw woning verhogen. Steeds meer huizenkopers zijn geïnteresseerd in duurzame woningen en het hebben van zonnepanelen kan deze mensen overtuigen om over te gaan tot aankoop.

Zonnepanelen met thuisaccu in Enschede

Ben jij van plan om jouw zonnepanelen te combineren met een thuisaccu in Enschede? Dan is dat een top idee! Met een thuisaccu kun je de energie die niet wordt gebruikt opslaan om op een later moment te gebruiken. Door een thuisaccu heb je de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn door jouw energie op te sparen en gedurende de dag te gebruiken. Het gebruik van zonnepanelen in combinatie met een thuisaccu vermindert jouw afhankelijkheid van het stroomnet.

Zonnepanelen Enschede
Zonnepanelen Enschede

Zonnepanelen installateur in Enschede

Het vinden van de juiste zonnepanelen installateur in Enschede is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen op de juiste manier worden geïnstalleerd en optimaal presteren. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met hoogwaardige zonnepanelen. Wij hebben een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice en productkwaliteit. Daarnaast bieden wij een goede garantie op onze producten en geleverde diensten.

Kosten en levertijd

De kosten van het laten plaatsen van zonnepanelen in Enschede kunnen variëren in prijs. De prijs is afhankelijk van het type zonnepanelen, het vermogen en het aantal dat je wilt laten plaatsen. De kosten voor het installeren van een zonnepanelensysteem liggen ongeveer tussen de €4.000 en €8.000.

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een behoorlijke investering, maar op de lange termijn haal je de investering eruit. Door het laten plaatsen van zonnepanelen verminder je de stroomkosten die je maakt doordat je zelf energie opwekt. Daarnaast verhogen zonnepanelen ook de waarde van jouw huis.

Bij Mutley Solar begrijpen we dat je zo snel mogelijk wil profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Daarom doen we ons uiterste best om de levertijd van onze hoogwaardige zonnepanelen en omvormers zo kort mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

De exacte levertijd van jouw zonnepanelen en omvormer hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbaarheid van de producten en de planning van onze installateurs. In de meeste gevallen kunnen wij jouw panelen en omvormer binnen 4 tot 6 weken na bevestiging van jouw opdracht leveren. Wij houden je op de hoogte van de exacte leverdatum en zorgen ervoor dat de installatie van jouw zonnepanelen snel en efficiënt verloopt.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van de beste service aan onze klanten. Mocht er onverhoopt toch vertraging optreden, dan houden we je op de hoogte en zorgen we ervoor dat de vertraging zo kort mogelijk is. Wij streven ernaar om je de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelen zo snel mogelijk worden geïnstalleerd.

Heb je vragen over de levertijd van onze zonnepanelen en omvormers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Bij Mutley Solar ben je verzekerd van hoogwaardige zonnepanelen, een snelle levering en uitstekende service.

De gewenste piek per paneel verwijst naar de maximale hoeveelheid stroom die een paneel kan produceren onder optimale omstandigheden. Onze zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een gewenste piek variërend van 375 tot 360 Watt per paneel. Hoe hoger de gewenste piek, hoe meer stroom het paneel kan produceren. Dit kan vooral van belang zijn voor huishoudens met een hoger energieverbruik.

Bij het kiezen van de gewenste piek per paneel raden wij aan om te kijken naar jouw energiebehoefte en de beschikbare ruimte op jouw dak. Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste zonnepanelen voor jouw situatie.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de gewenste piek per paneel of andere aspecten van onze zonnepanelen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften

Het budget voor jouw zonnepanelenproject hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van jouw huis en de hoeveelheid stroom die je nodig hebt. Bij Mutley Solar werken we met transparante prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor jouw budget en je adviseren over eventuele financieringsmogelijkheden.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/09/14/geen-rente-voor-mensen-met-kleinere-portemonnee-die-huis-willen-verduurzamen

We begrijpen ook dat je op de lange termijn wilt besparen op jouw energierekening en daarom bieden we oplossingen die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook energie-efficiënt. Dit betekent dat je jouw investering in zonnepanelen snel kunt terugverdienen en op de lange termijn geld kunt besparen.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelenoplossingen voor elk budget. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het budget voor jouw project of andere aspecten van onze diensten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften en budget.

We begrijpen dat het uiterlijk van het zonnepanelensysteem niet alleen belangrijk is voor huiseigenaren, maar ook voor bedrijven en organisaties die hun imago willen verbeteren. Onze oplossingen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en kunnen worden ontworpen om naadloos te integreren in de esthetiek van jouw bedrijf of organisatie.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelenoplossingen die er niet alleen goed uitzien, maar ook energie-efficiënt zijn. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het uiterlijk van jouw zonnepanelen of andere aspecten van onze diensten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften en esthetische voorkeuren.

Zonnepanelen Enschede

Contact opnemen met Mutley Solar

Ben je geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen in Enschede, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail, telefoon of ons contactformulier.

Bij Mutley Solar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en slimme thuisaccu’s. Als je kiest voor Mutley Solar dan kan je rekenen op de volgende voordelen:

Hoogwaardige zonnepanelen: De zonnepanelen die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan een lange tijd mee. Onze zonnepanelen worden geproduceerd door een gerenommeerde fabrikant die bekend staat om kwaliteit.

Deskundig advies: Onze specialisten zijn deskundig opgeleid en beschikken over de juiste ervaring en kennis om je deskundig advies te geven over zonnepanelen.

Complete service: Bij Mutley Solar bieden wij een complete service van advies, installatie en het onderhoud van de zonnepanelen. Ook staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en nazorg te bieden, zodat je zorgeloos kunt genieten van de energiebesparing.

Naast Enschede, staan wij ook voor je klaar in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Dalfsen, Deventer, DrontenGenemuiden, Groningen, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Nunspeet, Ommen, Utrecht, Wezep en Zwolle.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Enschede

Een gemiddelde woning verbruikt 3000 tot 3500 kwh per jaar. Als we 3500 kwh als voorbeeld nemen dan heb je 10 tot 12 zonnepanelen nodig om je volledige verbruik te compenseren.
Daarnaast zijn er een aantal belangrijke factoren:

Oppervlakte van je dak

Bij het berekenen van de beschikbare oppervlakte word er rekening gehouden met schaduwvorming en obstakels zoals een schoorsteen of dakraam.

Vermogen en formaat van de zonnepenalen

De meest voorkomende afmeting is 1722mm bij 1134mm. Afhankelijk van het vermogen kan een zonnepaneel groter of kleiner zijn. In de regel kennen kleinere panelen lagere vermogens en grotere panelen hogere vermogens.

De ligging van je dak

Zonnepanelen op een dak met een ligging naar het zuiden wekken de meeste stroom op:

Het type omvormer dat je wilt gebruiken

Om de opbrengst van je zonnepanelensysteem te optimaliseren kun je gebruik maken van een parallel omvormersysteem. Hierbij zit er achter ieder zonnepaneel een omvormer zodat alle panelen afzonderlijk van elkaar opbrengst kunnen genereren. Bij een serieel systeem worden je zonnepanelen in een lus aangesloten waardoor alle panelen evenveel opbrengst genereren als het slechts presterende paneel in die lus.

Een systeem met 10 zonnepanelen is inclusief installatie vanaf 5250 euro.

Het aantal zonnepanelen dat op een plat dak kan worden geïnstalleerd, hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte, de afmetingen van de zonnepanelen en eventuele obstakels zoals schoorstenen of ventilatieopeningen. Over het algemeen zijn er echter een paar richtlijnen die kunnen helpen bij het bepalen van het aantal zonnepanelen op een plat dak:

1. Beschikbare dakoppervlakte: Het totale beschikbare oppervlak van het platte dak bepaalt in grote mate het aantal zonnepanelen dat kan worden geïnstalleerd. Hoe groter het oppervlak, hoe meer zonnepanelen er kunnen worden geplaatst.

2. Paneelgrootte: De afmetingen van de zonnepanelen zelf zijn ook van invloed op het aantal dat op een plat dak kan worden geïnstalleerd. Standaard zonnepanelen hebben meestal afmetingen van ongeveer 1,6 m x 1 m of 1,7 m x 1 m.

3. Afstand tussen panelen: Er moet voldoende ruimte tussen de zonnepanelen worden gelaten om schaduwwerking te minimaliseren en een goede luchtcirculatie mogelijk te maken. Een veelvoorkomende richtlijn is om ongeveer 1 meter tussenruimte aan te houden tussen rijen panelen.

4. Oriëntatie en helling: De oriëntatie van het dak (bijvoorbeeld naar het zuiden) en de helling van het dak kunnen ook van invloed zijn op het rendement van de zonnepanelen. Voor optimale prestaties moeten zonnepanelen doorgaans naar het zuiden gericht zijn onder een hoek tussen 30 en 45 graden.

Om het exacte aantal zonnepanelen voor een specifiek plat dak te bepalen, is het raadzaam om een professionele zonnepaneleninstallateur te raadplegen. Zij kunnen de specifieke situatie beoordelen, rekening houdend met de bovengenoemde factoren en andere lokale omstandigheden, en een nauwkeurige schatting geven van het aantal zonnepanelen dat op het platte dak kan worden geïnstalleerd.

Zonnepanelen Enschede

Recent geplaatste zonnepanelen

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen wij je helpen?