fbpx

Zonnepanelen Groningen

Ben je woonachtig in Groningen of omgeving en op zoek naar een duurzame manier om je energierekening te verlagen? Dan zijn zonnepanelen zeker een goede optie! Naast dat zonnepanelen goed zijn voor het milieu, levert het je een grote besparing op. Wanneer je wilt profiteren van nog meer voordelen en zelfvoorzienend wil zijn, kun je overwegen om een thuisbatterij te installeren. Wij vertellen je hier graag meer over!

Dat is een logische keuze!

Flinke besparingen realiseren op je energierekening

Zelfvoorzienend worden in je energiebehoefte

Modulair uitbreiden met een thuisbatterij door een accu-klaar systeem

Jouw startpunt voor een duurzaam advies

Persoonlijk advies aan huis

Geregistreerd solar specialist

0% BTW op de aanschaf

Doe de gratis dakcheck:

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis en binnen 5 minuten geregeld!

Zonnepanelen-Groningen

Voordelen van een zonnepanelen thuisbatterij

Een zonnepanelen thuisbatterij, ook wel thuisaccu genoemd, maakt het mogelijk om de energie die de zonnepanelen opwekken maar die je niet gebruikt, op te slaan voor later gebruik. Dit heeft vele voordelen:

1. Eigen energieopslag: met de zonnepanelen thuisbatterij kun je de energie die overdag wordt opgewekt, maar niet direct wordt verbruikt, opslaan voor een later tijdstip. Hierdoor kan de opgewekte zonne-energie gebruikt worden, wanneer de zon niet schijnt of tijdens piekmomenten in de vraag naar elektriciteit. Dit vermindert je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
2. Energiebesparing: door gebruik te maken van de opgeslagen energie, verbruik je minder van het elektriciteit netwerk waardoor je minder elektriciteit hoeft af te nemen tegen een bepaald tarief.
3. Noodvoorziening: wanneer het elektriciteit netwerk met een storing kampt, heb jij toegang tot elektriciteit met de zonnepanelen thuisbatterij.

Kosten van zonnepanelen in Groningen

De kosten van het plaatsen van zonnepanelen in Groningen is lastig op voorhand te zeggen omdat dit afhankelijk is van het type zonnepanelen, het vermogen en het aantal zonnepanelen dat je wilt installeren. De kosten voor een zonnepanelensysteem laten installeren in Groningen liggen ongeveer tussen de € 4.000 en € 8.000. Wij begrijpen dat dit een behoorlijke investering voor je is, maar op lange termijn kun je dit terugverdienen door besparingen op je energierekening. Voor de aanschaf van de zonnepanelen zijn er verschillende subsidies en regelingen beschikbaar die dit aantrekkelijk maken. Wij informeren je hier graag over.

Zonnepanelen-Groningen
Zonnepanelen-Groningen

Levertijd van zonnepanelen

Wij begrijpen dat wanneer je de keuze hebt gemaakt om zonnepanelen in Groningen te laten plaatsen, dit ook graag snel geregeld wil hebben. Hoe eerder de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, des te eerder de besparing op je energierekening is begonnen! Bij ons kun je rekenen op een installatie binnen 4 tot 8 weken zodat je al op korte termijn je eigen groene energie kunt opwekken en de afhankelijkheid van het energienetwerk kunt verlagen.

Voordelen van Mutley Solar

Kies je voor zonnepanelen in Groningen van Mutley Solar? Dan kun je rekenen op vele voordelen, waaronder:

1. Hoogwaardige zonnepanelen: de zonnepanelen die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten. De zonnepanelen zorgen voor een hoge opbrengst en lange levensduur zodat je lang kunt genieten van de voordelen van zonne-energie.
2. Deskundig advies: onze specialisten zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het installeren van de zonnepanelen. Wij luisteren naar je wensen, je energiebehoeften en bieden op maat gemaakt advies, aan huis!
3. Complete service: wij bieden een complete service, van advies tot installatie en onderhoud. Ook staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en nazorg te bieden zodat je zorgeloos kunt genieten van de energiebesparing.

Bij Mutley Solar begrijpen we dat je zo snel mogelijk wil profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Daarom doen we ons uiterste best om de levertijd van onze hoogwaardige zonnepanelen en omvormers zo kort mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

De exacte levertijd van jouw zonnepanelen en omvormer hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbaarheid van de producten en de planning van onze installateurs. In de meeste gevallen kunnen wij jouw panelen en omvormer binnen 4 tot 6 weken na bevestiging van jouw opdracht leveren. Wij houden je op de hoogte van de exacte leverdatum en zorgen ervoor dat de installatie van jouw zonnepanelen snel en efficiënt verloopt.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van de beste service aan onze klanten. Mocht er onverhoopt toch vertraging optreden, dan houden we je op de hoogte en zorgen we ervoor dat de vertraging zo kort mogelijk is. Wij streven ernaar om je de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelen zo snel mogelijk worden geïnstalleerd.

Heb je vragen over de levertijd van onze zonnepanelen en omvormers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Bij Mutley Solar ben je verzekerd van hoogwaardige zonnepanelen, een snelle levering en uitstekende service.

De gewenste piek per paneel verwijst naar de maximale hoeveelheid stroom die een paneel kan produceren onder optimale omstandigheden. Onze zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een gewenste piek variërend van 375 tot 360 Watt per paneel. Hoe hoger de gewenste piek, hoe meer stroom het paneel kan produceren. Dit kan vooral van belang zijn voor huishoudens met een hoger energieverbruik.

Bij het kiezen van de gewenste piek per paneel raden wij aan om te kijken naar jouw energiebehoefte en de beschikbare ruimte op jouw dak. Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste zonnepanelen voor jouw situatie.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de gewenste piek per paneel of andere aspecten van onze zonnepanelen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften

Het budget voor jouw zonnepanelenproject hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van jouw huis en de hoeveelheid stroom die je nodig hebt. Bij Mutley Solar werken we met transparante prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor jouw budget en je adviseren over eventuele financieringsmogelijkheden.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/09/14/geen-rente-voor-mensen-met-kleinere-portemonnee-die-huis-willen-verduurzamen

We begrijpen ook dat je op de lange termijn wilt besparen op jouw energierekening en daarom bieden we oplossingen die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook energie-efficiënt. Dit betekent dat je jouw investering in zonnepanelen snel kunt terugverdienen en op de lange termijn geld kunt besparen.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelenoplossingen voor elk budget. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het budget voor jouw project of andere aspecten van onze diensten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften en budget.

We begrijpen dat het uiterlijk van het zonnepanelensysteem niet alleen belangrijk is voor huiseigenaren, maar ook voor bedrijven en organisaties die hun imago willen verbeteren. Onze oplossingen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en kunnen worden ontworpen om naadloos te integreren in de esthetiek van jouw bedrijf of organisatie.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelenoplossingen die er niet alleen goed uitzien, maar ook energie-efficiënt zijn. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het uiterlijk van jouw zonnepanelen of andere aspecten van onze diensten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften en esthetische voorkeuren.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Groningen

Voor een jaarlijks verbruik van 3500 kwh heb je ongeveer 10 tot 12 zonnepanelen nodig.

Zonnepanelen, ook wel fotovoltaïsche (PV) panelen genoemd, zetten zonlicht rechtstreeks om in elektriciteit. Ze bestaan uit meerdere zonnecellen, die gemaakt zijn van materialen zoals silicium. Hier is een algemene uitleg over hoe zonnepanelen werken:

1. Fotonen absorberen: Wanneer zonlicht op het zonnepaneel valt, worden fotonen (lichtdeeltjes) geabsorbeerd door de zonnecellen. Het belangrijkste materiaal in de zonnecel, meestal silicium, heeft eigenschappen die elektronen kunnen losmaken als ze door fotonen worden geraakt.

2. Elektronen losmaken: Wanneer een foton een elektron in de zonnecel raakt, krijgt het elektron genoeg energie om los te komen van zijn atoomstructuur. Dit creëert een vrije beweegbare elektron en een positief geladen 'gat' in het atoom.

.3. Creëren van een elektrisch veld: De interne structuur van de zonnecel creëert een elektrisch veld dat ervoor zorgt dat de vrije elektronen naar de ene kant van de zonnecel bewegen en de gaten naar de andere kant.

4. Elektrische stroom genereren: Door de beweging van de elektronen en gaten ontstaat er een stroom in de zonnecel. Dit is wat wordt gebruikt als de bruikbare elektriciteit van het zonnepaneel. Met behulp van bedrading en aansluitingen wordt deze elektriciteit naar een omvormer geleid.

5. Omvorming naar bruikbare elektriciteit: De omvormer zet de gelijkstroom (DC) die wordt geproduceerd door de zonnepanelen om in wisselstroom (AC), die geschikt is voor gebruik in huizen en bedrijven. Op deze manier kan de opgewekte elektriciteit worden gebruikt om apparaten van stroom te voorzien of terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Het proces van het omzetten van zonlicht in elektriciteit met zonnepanelen vindt plaats op atomair niveau en maakt gebruik van de foto-elektrische eigenschappen van de materialen in de zonnecellen. Dit stelt zonnepanelen in staat om schone en duurzame energie te produceren.

Een thuisbatterij van 10 kwh kost ongeveer 9000 euro.

Zonnepanelen in Groningen laten plaatsen?

Voor zonnepanelen in Groningen neem je geheel vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, mailen of te Whatsappen. Wij staan graag voor je klaar!

Naast zonnepanelen in Groningen, staan wij ook voor je klaar in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Dalfsen, Deventer, Dronten, Enschede, Genemuiden, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Nunspeet, Ommen, Utrecht, Wezep en Zwolle.

Zonnepanelen-Groningen

Recent geplaatste zonnepanelen

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen wij je helpen?