fbpx

Zonnepanelen Zwolle

Overweeg zonnepanelen in Zwolle wanneer je op zoek bent naar een duurzame en kostenefficiënte manier om je energierekening te verlagen. Zonnepanelen helpen niet alleen groene energie op te wekken, maar ze bieden ook voordelen voor zowel het milieu als je portemonnee.

Dat is een logische keuze!

Flinke besparingen realiseren op je energierekening

Zelfvoorzienend worden in je energiebehoefte

Modulair uitbreiden met een thuisbatterij door een accu-klaar systeem

Jouw startpunt voor een duurzaam advies

Persoonlijk advies aan huis

Geregistreerd solar specialist

0% BTW op de aanschaf

Doe de gratis dakcheck:

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis en binnen 5 minuten geregeld!

Zonnepanelen Zwolle

Thuisbatterij zonnepanelen

Wil je van zonnepanelen profiteren, zelfs wanneer de zon niet schijnt? Zonnepanelen met accu bieden de perfecte oplossing! De geavanceerde systemen zorgen ervoor dat de energie die je overdag opwekt wordt opgeslagen en te gebruiken wanneer je het nodig hebt, zelfs ’s nachts. Overdag wekken de zonnepanelen energie op, die direct wordt gebruikt voor je elektriciteitsverbruik. Het overschot aan energie wordt opgeslagen in de accu, zodat je dit later kan gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor kun je je eigen duurzame energie opslaan en gebruiken wanneer het jou komt. Wil je hier meer informatie over? Bekijk onze thuisbatterij of neem vrijblijvend contact met ons op.

Kosten zonnepanelen laten plaatsen

De kosten van het laten plaatsen van zonnepanelen variëren, dat is afhankelijk van verschillende factoren waaronder het type panelen, het vermogen en het aantal zonnepanelen dat je wilt installeren. In Zwolle liggen de gemiddelde kosten voor een zonnepanelensysteem tussen de € 4.000 en € 8.000. Dit is een behoorlijke investering, maar op de lange termijn levert het aanzienlijke besparingen op je energierekening. Daarnaast zijn er ook subsidies en regelingen beschikbaar die de aanschaf aantrekkelijker maken. Wij kunnen de daadwerkelijke kosten en financiële voordelen van zonnepanelen in Zwolle voor je in kaart brengen.

Zonnepanelen Zwolle

Zonnepanelen installateur in Zwolle

Het vinden van de juiste zonnepanelen installateur in Zwolle is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen op de juiste manier worden geïnstalleerd en optimaal presteren. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met hoogwaardige zonnepanelen. Wij hebben een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice en productkwaliteit. Daarnaast bieden wij een goede garantie op onze producten en geleverde diensten.

Levertijd van de zonnepanelen

Wil je graag profiteren van de vele voordelen van zonnepanelen, maar ben je ook benieuwd naar de levertijd? Goed nieuws! Bij Mutley Solar kunnen we zonnepanelen binnen een snelle levertijd van 4 tot 8 weken installeren. Zo kun je binnenkort al genieten van schone en groene energie voor je woning of bedrijf. Hoe sneller je zonnepanelen worden geïnstalleerd, hoe eerder je begint met besparen op je energierekening! Neem contact op met Mutley Solar om de installatie in te plannen.

Bij Mutley Solar begrijpen we dat je zo snel mogelijk wil profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Daarom doen we ons uiterste best om de levertijd van onze hoogwaardige zonnepanelen en omvormers zo kort mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

De exacte levertijd van jouw zonnepanelen en omvormer hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbaarheid van de producten en de planning van onze installateurs. In de meeste gevallen kunnen wij jouw panelen en omvormer binnen 4 tot 6 weken na bevestiging van jouw opdracht leveren. Wij houden je op de hoogte van de exacte leverdatum en zorgen ervoor dat de installatie van jouw zonnepanelen snel en efficiënt verloopt.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van de beste service aan onze klanten. Mocht er onverhoopt toch vertraging optreden, dan houden we je op de hoogte en zorgen we ervoor dat de vertraging zo kort mogelijk is. Wij streven ernaar om je de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelen zo snel mogelijk worden geïnstalleerd.

Heb je vragen over de levertijd van onze zonnepanelen en omvormers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Bij Mutley Solar ben je verzekerd van hoogwaardige zonnepanelen, een snelle levering en uitstekende service.

De gewenste piek per paneel verwijst naar de maximale hoeveelheid stroom die een paneel kan produceren onder optimale omstandigheden. Onze zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een gewenste piek variërend van 375 tot 360 Watt per paneel. Hoe hoger de gewenste piek, hoe meer stroom het paneel kan produceren. Dit kan vooral van belang zijn voor huishoudens met een hoger energieverbruik.

Bij het kiezen van de gewenste piek per paneel raden wij aan om te kijken naar jouw energiebehoefte en de beschikbare ruimte op jouw dak. Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste zonnepanelen voor jouw situatie.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de gewenste piek per paneel of andere aspecten van onze zonnepanelen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften

Het budget voor jouw zonnepanelenproject hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van jouw huis en de hoeveelheid stroom die je nodig hebt. Bij Mutley Solar werken we met transparante prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor jouw budget en je adviseren over eventuele financieringsmogelijkheden.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/09/14/geen-rente-voor-mensen-met-kleinere-portemonnee-die-huis-willen-verduurzamen

We begrijpen ook dat je op de lange termijn wilt besparen op jouw energierekening en daarom bieden we oplossingen die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook energie-efficiënt. Dit betekent dat je jouw investering in zonnepanelen snel kunt terugverdienen en op de lange termijn geld kunt besparen.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelenoplossingen voor elk budget. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het budget voor jouw project of andere aspecten van onze diensten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften en budget.

We begrijpen dat het uiterlijk van het zonnepanelensysteem niet alleen belangrijk is voor huiseigenaren, maar ook voor bedrijven en organisaties die hun imago willen verbeteren. Onze oplossingen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en kunnen worden ontworpen om naadloos te integreren in de esthetiek van jouw bedrijf of organisatie.

Bij Mutley Solar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zonnepanelenoplossingen die er niet alleen goed uitzien, maar ook energie-efficiënt zijn. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het uiterlijk van jouw zonnepanelen of andere aspecten van onze diensten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw energiebehoeften en esthetische voorkeuren.

Zonnepanelen Zwolle

Voordelen van zonnepanelen laten installeren in Zwolle door Mutley Solar

Betrouwbaarheid: wij zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare partner op het gebied van zonne-energie. We streven naar perfectie in al onze diensten en producten. En we zetten ons in om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Maatwerkoplossingen: wij begrijpen dat elke woning en bedrijf uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw situatie en budget. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste zonnepanelen en adviseren je over het optimale systeemontwerp voor maximale energieopbrengst.

Klantenservice: bij ons staat klanttevredenheid voorop. Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden.

Ben je woonachtig in Zwolle of omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, bel, mail of whatsapp ons!

Ben je niet woonachtig in Zwolle? Geen probleem, want wij staan ook voor je klaar in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Dalfsen, Deventer, Dronten, Enschede, Genemuiden, Groningen, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Nunspeet, Ommen, Utrecht, en Wezep.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Zwolle

Een gemiddelde woning verbruikt 3000 tot 3500 kwh per jaar. Als we 3500 kwh als voorbeeld nemen dan heb je 10 tot 12 zonnepanelen nodig om je volledige verbruik te compenseren.
Daarnaast zijn er een aantal belangrijke factoren:

Oppervlakte van je dak

Bij het berekenen van de beschikbare oppervlakte word er rekening gehouden met schaduwvorming en obstakels zoals een schoorsteen of dakraam.

Vermogen en formaat van de zonnepenalen

De meest voorkomende afmeting is 1722mm bij 1134mm. Afhankelijk van het vermogen kan een zonnepaneel groter of kleiner zijn. In de regel kennen kleinere panelen lagere vermogens en grotere panelen hogere vermogens.

De ligging van je dak

Zonnepanelen op een dak met een ligging naar het zuiden wekken de meeste stroom op:

Het type omvormer dat je wilt gebruiken

Om de opbrengst van je zonnepanelensysteem te optimaliseren kun je gebruik maken van een parallel omvormersysteem. Hierbij zit er achter ieder zonnepaneel een omvormer zodat alle panelen afzonderlijk van elkaar opbrengst kunnen genereren. Bij een serieel systeem worden je zonnepanelen in een lus aangesloten waardoor alle panelen evenveel opbrengst genereren als het slechts presterende paneel in die lus.

Een systeem met 10 zonnepanelen is inclusief installatie vanaf 5250 euro.

De beste zonnepanelen zijn de zonnepanelen met een hoge efficiëntie. Een kwalitatief goed zonnepaneel heeft een hogere efficiëntie waardoor het per vierkante meter meer zonlicht in stroom kan omzetten dan een paneel met een lagere kwaliteit.

Zonnepanelen Zwolle

Recent geplaatste zonnepanelen

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen wij je helpen?